Nyttja outnyttjade rum i ditt hem

I en bostad som är av större storlek så kan det finnas outnyttjade rum som kanske skulle kunna passa att göra något av. Vissa rum blir bara en avställningsyta för saker som man inte använder sig av. Se till att skapa något av de ytor som ni idag inte använder.

Skapa en mancave

Det kan vara en källare som man en gång i tiden nyttjade då barnen var små. Men nu när de är utflyttade så kan det vara på sin plats att renovera och göra om detta till något mer passande. Det kanske passar till en mancave där gubben i familjen kan se på fotboll med sina bekanta och ta sig en öl eller annat i glaset. Hur man renoverar och inreder kan se olika ut beroende på intressen och annat.

Bygg en spaavdelning

Finns det ett badrum i samband med ert rum i källaren så kanske ni kan bygga en bastu och göra om det hela till en spaavdelning. Lite sköna möbler för avkoppling efter ett härligt bastubad kan vara på sin plats. Gärna en liten musikanläggning där det går att spela avkopplande musik i kombination med yoga eller avslappningsövningar. Det är bara fantasin och kanske ekonomin som sätter gränserna.