Allt för en baby shower hemmavid

Har du någon i din närhet som väntar barn? Då är en babyshower kanske någonting att fundera över. Det har med åren blivit allt vanligare att fira graviditet här i Sverige och du kan hitta gott om produkter gjorda för den här typen av firande. Idag kan du köpa speciella ballonger, girlanger och andra dekorationer för just babyshowers. Beställ online så behöver du inte ens bege dig hemifrån och leta.

Tips på en bra babyshower

Om du aldrig tidigare har arrangerat en babyshower kan det kanske kännas knepigt att veta vad du behöver. När du väl har fixat dekorationerna behöver du tänka ut vad du ska bjuda på. Du kan antingen välja att bjuda på mat eller bara på fika. Plockmat brukar vara populärt. Lite snittar, några pajer och annat smått och gott. Med allt i miniatyrformat får ni mer bebiskänsla.

När det kommer till sötsakerna väljer många att bjuda på cupcakes. Vet ni könet på bebisen kan frostingen vara färgad utifrån det. Vanligt är förstås ljusblått om det är en pojke eller ljusrosa om det är en flicka. Om du inte vill göra cupcakes brukar en tårta vara precis lika populärt för det speciella tillfället.