Innovativa badkar för ett litet badrum

Att krypa ner i ett varmt bad efter en lång dag är otroligt avkopplande. Det kan även vara väldigt praktiskt att ha ett badkar i badrummet om du har barn eller helt enkelt föredrar den typen av badrumsinredning. Dagens innovativa badkar är speciellt utformade för att passa alla typer av utrymmen. Därför kan även du med ett litet badrum enkelt installera ett badkar som tillgodoser alla dina behov och önskemål.

Ett nytt badkar i din stil

Beroende på vilken inredningsstil du har hemma kan du matcha ditt nya badkar till att passa in i helhetsbilden. Exempelvis kan ett runt badkar med mjuka linjer ge ditt badrum en elegant och stilren känsla. Du kan dessutom välja en ergonomisk modell eller ett bubbelbadkar om du vill ha en riktig spaupplevelse till vardags. För att optimera golvytan och utnyttja rummet maximalt kan du installera ett hörnbadkar som tar lite plats. Det kan vara en bra lösning för små badrum.

Innovativa badkar på nätet

På nätet kan du hitta ett stort utbud av olika lösningar till små badrum, ta en titt här. Med CE-märkta tekniska lösningar i kombination med material av hög kvalitet kan få en härlig badupplevelse varje dag.