Julen är i antågande – var väl förberedd

Låt inte julen lamslå dig i år igen, utan var förberedd! Det är hög tid att gå igenom ditt julpynt där hemma och se över huruvida du behöver något mer. Eller kanske har du precis flyttat hemifrån och det är första julen som du köper ditt eget julpynt. Oavsett vilket så är det bra att börja i god tid.

Stilren jul

Om du tycker om julen, men inte nödvändigtvis allt plotter och glitter så finns det andra möjligheter för dig. Det som är det fina med julen är att den blir vad vi gör den till. Det är alltså inte ett tvång att pynta med rött, grön och guld om du inte vill.

Vill du handla dina stilrena juldekorationer på ett enkelt sätt, beställ online. Du hittar stilrena adventsljusstakar liksom moderna smideslyktor, söta tovade tomtar och väldoftande ljus.

Mer jul

Något som är lite intressant är faktumet att julens färger har inte alltid varit just rött och grönt. Det är först på senare år det har blivit så. Under tidigt 1900-tal och ännu längre bakåt var mycket av dekorationerna till jul naturfärgade och skapade i naturmaterial. Tomtarna hade därför grå mössor och julgranen hade sällan mer pynt än några levande ljus.