Elbilsladdning i din bostadsrättsförening

Då fler och fler svenskar väljer att gå över till den laddningsbara elbilen eller hybridbilen ökar samtidigt behovet av laddningsenheter. Som bostadsrättsförening är det en god service till dina bostadsrättsägare att införskaffa en eller flera laddningsstationer i fastigheten.

Fördelar med egen laddstation

Det finns många fördelar med laddningsstationer i fastigheten. Varje morgon är bilarnas batterier fulladdade och klara för avfärd. Risken med att använda ett vanligt vägguttag försvinner och ni erhåller en säker laddning. Det höjer även värdet på hela bostadsrättsföreningen och bostäderna blir ett attraktivt val vid försäljning. Sist men inte minst miljöaspekten som blir allt viktigare i vårt samhälle. Ju mer vi underlättar för elbilen, ju fler miljövänliga elbilar kommer att rulla på våra gator.

Boka en konsultation

Känner du dig fortfarande tveksam finns det mycket information och bra tips online och du kan dessutom boka en konsultation för ytterligare råd. Med en helhetsleverantör är din förening i goda händer hela vägen genom processen. Boka idag och var således med och bidra till ett miljövänligare samhälle.

Ökning av laddningsbara fordon

Statistiken visar på en kraftig tillväxt på 50 % det senaste året och cirka 390 000 elbilar/hybridbilar rullar runt i Sverige och utgör 8 % av personbilsflottan. Men även laddningsbara motorcyklar och lätta lastbilar vinner terräng.