Få hjälp med städningen hemma framöver

Du liksom de flesta andra av oss upplever antagligen vardagen som ganska stressig. Det har ofta att göra med jobb, träningar och hemmet som behöver sitt. Har du dessutom barn i skolåldern som tränar någon idrott, tar tiden fort slut. Det leder kanske till att du helt enkelt inte har tid att hålla hemmet så fint du vill. Men då kan du ta en titt här för att få erfaren hjälp med städningen.

Erfarenhet lönar sig

Städning är något som ofta tar en hel del tid, men efter hand går det snabbare varefter du lär dig hur städningen görs på rätt sätt. Till exempel är det viktigt att städa i rätt ordning för att inte flytta runt smutsen i onödan. Därför finns det städfirmor som riktar in sig på att bara anställa äldre personer med längre erfarenhet. Snabbare städning ger också en lägre totalkostnad för dig som kund.

Kostnadseffektiv städhjälp

Du vet väl också att när du anlitar en städfirma som har F-skatt och är registrerade för moms har du rätt till RUT-avdrag. Det innebär att du får dra av upp till 50 % av kostnaden för städningen, upp till ett visst tak som beror på hur många ni är i hushållet.